Защо IncoPOS е най-добрият софтуер за управление на продажбите?

  1. IncoPOS управлява наличностите във всичките Ви обекти в реално време.
  2. Практически няма ограничение на броя операции или обекти, които може да управлява.
  3. Може да работи независимо от стабилността на интернет връзката Ви.
  4. Работи на всички най-популярни операционни системи: Windows, Linux и macOS.
  5. Има вариант за работа под Android, който може да работи съвместно с десктоп версията.
  6. Предлага безплатен облачен бекъп с IncoCloud, така че да не се притеснявате за данните си в случай на хардуерна повреда, кражба или атака от вируси.
  7. Поддържа всички най-популярни нови модели фискални устройства. Може да видите поддържаните устройства тук.

 

Имам ли нужда от сертифицирано в НАП – СУПТО?

Според наредба Н-18 ако приемате плащания в брой или с карта в търговския си обект и ползвате софтуер с който регистрирате продажбите си, дори и софтуера да има минимална функционалност за автоматизация на процеса, то Вие сте задължени да използвате сертифицирано от НАП – СУПТО (Софтуер за Управление на Продажбите в Търговски Обекти).

 

Имам ли нужда от софтуер за управление на продажбите и кога?

Според новите изменения на наредба Н-18 ако притежавате само касов апарат без софтуер, то срокът в който трябва да смените касовият си апарат с нов е 31-ви март 2019. Но ако използвате софтуер и касов апарат, то срокът е 30-ти септември 2019.

 

Има ли вариант на IncoPOS, който няма да е ограничен според изискванията на наредба Н-18 за СУПТО?

Да, IncoPOS има два варианта: IncoPOS SUPTO и IncoPOS Universal. IncoPOS SUPTO е сертифицираната от НАП версия и може да бъде използвана в търговски обекти, които приемат разплащания в брой или с карта. IncoPOS Universal не е сертифицирана в НАП и не може да бъде използвана в обекти приемащи плащания в брой или с карта в България след 30-ти септември 2019-та година. Може да изтеглите и да изпробвате безплатно IncoPOS Universal от страницата тук. Скоро там ще бъде наличен за свободно сваляне и тест и IncoPOS SUPTO.

 

Мога ли да използвам IncoPOS Universal и по-късно да премина към IncoPOS SUPTO?

Да. Можете да започнете работа с IncoPOS Universal и когато решите да преминете към IncoPOS SUPTO просто да го инсталирате. При връзка на IncoPOS SUPTO с база данни създадена от IncoPOS Universal, се появява диалог, който позволява да я конвертирате за работа към IncoPOS SUPTO. Ако откажете няма да можете да работите с тази база от IncoPOS SUPTO. След като базата данни е конвертирана за работа с IncoPOS SUPTO, всички видове софтуер, които работят с тази база данни и са произвеждани от фирма Владстер започват да се работят според ограниченията на наредба Н-18. Веднъж конвертирана базата данни не може да бъде върната към вариант без ограничения на наредба Н-18.